dimarts, 29 de juny del 2010

Resum del curs 2009-2010

Acabam el curs, i començam el BLOG. Des de la junta directiva de l’AMIPA volem que aquesta sigui una eina de comunicació ràpida i eficaç. Estem oberts als vostres suggeriments, per ajudar-nos a millorar.
Aquest curs 2009-2010 hem fet moltes coses. Algunes d’elles, pensam, ben fetes. Coses com:

  • La festa de les Verges, amb una bunyolada i xocolatada.


  • Juntament amb l’associació Zero-Tres organitzarem l’arribada dels Reis d’Orient.
  • Per Carnestoltes férem una bona festa, amb la col·laboració de la MONTUKADA.
  • Per acabar el curs, tots junts gaudirem d’una multitudinària pa amb oliada. Agrair a totes les empreses Montuïreres que ens ajudaren amb els seus regals per poder fer la rifa.
  • Pel que fa a l’escola de pares hem organitzat una xerrada de tècniques d’estudi, i férem un curs de cuina intercultural, on pares i mares de diferents nacionalitats ens ensenyaren a cuinar plats del seu país.
  • Hem col·laborat amb el pagament del parc del pati d’infantil, pagant la solera de formigó, el terra de cautxú i unes veles perquè els infants puguin gaudir dels jocs a l’ombra.
  • Hem subvencionat part d’una excursió per cada infant de famílies associades, organitzada per l’Escola.

Com activitats extraescolars, aquest any s’han ofert: anglès (per a petits i grans), ball de bot, gimnàstica rítmica, dibuix, futbolet i bàsquet (col·laborant en unes quantes trobades de la Comarca des Pla), i finalment, escola matinera. Per l’any vinent tenim previst, si hi ha suficients infants, oferir també judo i escacs.
Tot això ha estat possible als socis, i molt especialment als 12 membres de la junta que, per ordre alfabètic, són aquests: Ferrer Arbona, Joan Biel; Martínez Marcús, Teresa; Martorell Fullana, Gabriela; Mestre Torroella, Miquel; Miralles Martorell, Rafel; Miralles Rosiñol, Tomeu; Nieto Garcia, Rosa Llibertat; Pairó Serrano, Miquel; Rosselló Bennàsar, Xisco; Salar Fernández, Cristina; Verger Gomila, Miquel i Vidal Mesquida, Margalida.

Sols ens queda desitjar-vos un bon estiu, i ens veiem el setembre.