PLANS PER A INFANTS I FAMILIES


En aquest espai oferim alguna idees lúdiques i educatives per nins i grans.
Intentem buscar opcions gratuïtes o de baix cost i prioritzem aquelles en les proximitats de Montuïri
.


A gaudir !!!


 ---------------------

MOIXONIES PER CRÈiXER - MÚSICA EN FAMÍLIAQuè són les moixonies? Són carícies, moltes vegades acompanyades de cantarelles i jocs. Són petites experiències plaents que tenen unes grans conseqüències, estimar i sentir-se estimat és el més gran. I és dins aquest context que un creix.
A partir de la nostra experiència quotidiana i les diferents eines que hem anat recollint com a professionals de la música, oferim una metodologia creativa i aprofitadora d’allò que sorgeix en cada moment aconseguint, a vegades, transformar-ho en petites obres d'art.

L’objectiu principal és sembrar llavors musicals en el seu dia a dia, compartir vivències plaents i estètiques per reforçar el vincle afectiu familiar. Cultivar i fomentar la descoberta de la música i de l’art per part dels més petits a través de l’experiència compartida.
Els recursos visuals, el moviment, el llenguatge i el joc ajudaran a tota la família a despertar la curiositat, les ganes d’explorar i gaudir de la MÚSICA de diferents estils.
Moixonies per créixer és una proposta pedagògica i artística dirigida a la primera infància i les seves famílies. Els infants han d'anar acompanyats

ESTAMPA BRIK
És un programa d’activitats teoricoplàstiques destinades a les famílies, amb l’objectiu d’acostarles a l’art contemporani i als processos creatius. A partir de la visita al taller de Miró ens acostarem amb uns altres ulls a l’experiència de crear un gravat sobre un Tetra Brik reciclat que estamparem nosaltres mateixos amb l’ajuda d’una cullera.

*Els participants han de dur dos Tetra Briks nets per a reciclar.

Per a qui? Per a famílies amb infants d’entre 3 i 6 anys
Quan? 23 de gener, 6 i 20 de febrer i 5 de març de 2016 a les 11.30 h
Com? Cal reservar plaça telefonant a la Fundació, al 971 701420, de 8.30 a 15 h
Preu? 2 € per infant
Per a qui? Per a famílies amb infants d’entre 7 i 12 anys
Quan? 30 de gener, 13 i 27 de febrer i 12 de març de 2016 a les 11 h
Com? Cal reservar plaça telefonant a la Fundació al 971 701420, de 08.30 a 15 h
Preu? 2€ per infant

OBSERVATORI ASTRONÒMIC DE MALLORCAL'Observatori Astronòmic de Mallorca compleix 25 anys i ho volen celebrar amb tots nosaltres, per això estan organitzant un seguit de visites guiades molt completes per explicar-nos una mica la seva història, conèixer per dins seu planetari i si el temps acompanya observar el nostre cel. Les visites es programen per dijous, divendres i dissabtes de moment fins al 21 de maig de 2016. Per poder realitzar la visita cal fer reserva des d'aquí: https://oamreservas.yapsody.com. Actualment hi ha dates obertes fins a octubre.

Mallorca Planetarium
Camí de l’observatori s/n, Costitx Mallorca

Duración aproximada de la visita: 120 minutos (se suele alargar), desde las 19,30 o 20,30 según reserva.
Reserva visita: https://oamreservas.yapsody.com Webhttp://www.oam.es/
Teléfono: 635 65 10 25
Correo electrónicooam@oam.esastroam@gmail.com


---------------------------

LES ÀREES RECREATIVES DE LES ILLES BALEARSLes àrees recreatives són espais que disposen d'una sèrie d'equipaments com fogons, taules, bancs de fusta i jocs infantils que permeten als usuaris realitzar estades de curta durada sense pernoctar a l' indret i realitzar activitats d'esbarjo a l'aire lliure.
Estan gestionades per IBANAT, Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca

Àrees recreatives existents a Mallorca i els seus característiques- aqui