divendres, 17 de setembre de 2010

II Ultra Marató contra la fibrosi quística - 26 de Setembre 2010

Aquí teniu un comunicat que ens ha arribat de la Fundació Respiralia, per si és del vostre interès:


Hola a tots,
Diumenge que ve dia 26 de setembre se celebra la II Ultra Marató de 80 km a benefici dels nens i joves amb fibrosi quística en un circuit tancat del Passeig Marítim, amb sortida en el camí de S’Escullera, enfront de la Catedral. Es tracta d'una carrera solidària, no competitiva, a realitzar per equips, on la mínima distància a recórrer per cada participant serà de 5 km i la màxima de 80 km.

Us animem a tots a participar en algun equip. Podeu formar el vostre propi equip o, si voleu participar i no trobeu suficients persones per fer un equip, podeu inscriure-us i nosaltres us adjudicarem un equip. Us apunteu?

Paral·lelament, a la zona del camí de s’Escullera s'habilitarà una zona de jocs infantils on els nens, acompanyats d'algun adult, no només podran jugar sinó que també podran participar en alguna de les carreres d'1 km que tindran lloc a les 12:00 i a les 16:00 hores.

A més, necessitem voluntaris per acabar d'organitzar-ho tot. Si creïs que aquest diumenge disposaràs d'alguna hora lliure, per favor, apropa't a una de les reunions programades per als propers dijous 16 o dimarts 21 a les 20:00 hores a la seu de la Fundació Respiralia (carrer Dinamarca 9, 07015 Palma).

Tens més formes de col·laborar, per descomptat. Pots aportar un donatiu o patrocinar a algun corredor a través del compte 2077 0863 41 3100345692. Si ho fas abans del dia 30 de setembre, i recordes indicar en el teu ingrés el teu nom, DNI i la “ref. F. Barclays”, la Fundació Barclays doblarà el teu donatiu (fins a un màxim de 3.200,00€). Et demanem també que difonguis l'esdeveniment entre familiars, amics, veïns, el teu col·legi, el teu treball...

Si coneixes a algú al que li agrada córrer, parla-li d'aquest esdeveniment i anima-li a participar. Així mateix, pots col·locar el cartell de la ultra marató en el teu cotxe. Demana cartells en l'Associació.

Podeu trobar més informació sobre aquest esdeveniment i sobre la Festa de la Rosa del Mar que tindrà lloc el dia 30 de setembre a la pàgina web http://www.respiralia.org/.


Una salutació cordial,

Paz Arizti
Àrea de Comunicació
Fundació Respiralia