dimecres, 24 de febrer del 2016


AULES PREFABRICADES D´INFANTIL


Benvolgudes famílies,

Ja fa mesos que es van detectar greus deficiències a les aules prefabricades que actualment ocupen els infants de 6è d'Infantil (5 anys). En el seu moment es va notificar a la Conselleria i aquesta es va comprometre a substituir-les.
Han passat els mesos però les aules segueixen igual de malmeses i no s'hi ha fet cap tipus de millora. Per aquest motiu l'AMIPA i diferents pares i mares d'alumnes d'Educació Infantil hem preparat un document en el que es reclama una actuació urgent a la Conselleria.  A més, hem iniciat un procés de recollida de firmes; podreu trobar els fulls per signar al hall de la secreteria del centre així com a l'entrada d'Infantil fins el proper dijous (25 febrer).

Adjunta trobareu la carta que hem preparat així com algunes imatges dels desperfectes.

Esperam que signeu i que en faceu difusió, a veure si entre tots podem aconseguir millorar les condicions d'aprenentatge dels nostres infants.

​Una salutació,







1 comentari:

escola montuirir ha dit...

hola de momento, ja en tenim una aula molt millor que la d'abans. Ara veurem si aquestes festes de Pasqua ens poden arreglar els desperfectes, sobretot el trispol, de l'altra. Moltes gràcies AMIPA per la vostra implicació .